Mina egna tankar och ord om Forsa IF:s matcher och diverse andra saker som händer i och i kring klubben.

Delsbo borta!

Kategori: Allmänt

Premiär på naturgräs mot Delsbo, ett lag som tippat sig själv topp 3.
Vi får värsta tänkbara start då vi släpper in både 1- och 2-0 första 3-4 minuterna. Ett hörnmål och en olycklig hemåtpass som resulterar i ett friläge och mål.
Tycker ändå att vi rycker upp oss någorlunda efter det och försöker föra spelet även om ringrostigheten på naturgräs skiner igenom. Innan halvlekens slut har vi oxå hunnit reducera till 2-1 genom Pelle Söderberg.
Andra halvlekens första hälft dominerar vi totalt spelmässigt och lyckas även kvittera genom en frispark utifrån av Jonathan Stridh. Sista 20 minuterna av matchen blir bägge lagen trötta som det såg ut då både Forsa och Delsbo blev extremt "långa i lagen". Kontringar hit och dit och mycket felpositioneringar. Ett spel som passade Delsbo bättre än oss, helt klart. Men 2-2 skulle stå sig matchen ut. Inledningen av dagens match svider och känns otroligt onödig. Men fyra poäng av sex möjliga får vi ändå vara nöjda med!
Någon topp 3-placering från Delsbos sida har jag svårt att se. Bra arbetsmoral, stora och starka på fasta situationer men mycket mer än så anser då iaf inte jag att dom har i sin reportoar!