ilfilosofo.blogg.se

Mina egna tankar och ord om Forsa IF:s matcher och diverse andra saker som händer i och i kring klubben.

Iggarna borta!

Kategori: Allmänt

Som vanligt när vi möter Iggesund så får vi klara oss utan förstärkning från vår samarbetsklubb Hudiksvalls FF samt en hel del andra kuggspelare. 
Vi formar ett rekordungt lag med en snittålder på 17,9(!!!) år. Man har hört många korkade kommentarer angående vårt samarbete med HuFF, t ex. att vi inte satsar på våra egna och att vi motarbetar talangutvecklingen osv.. Tror att även den mest korkade, om hen tänker efter, inte kan klaga på Forsa IF när det gäller talangutveckling, där ligger vi ett steg före de flesta lagen i hälsingland!
Nåja, tillbaka till matchen.
Vi förlorar alltså med 6-0. Iggesund var naturligtvis klart bättre än oss idag. Jag tror dock inte det hade blivit lika stora siffror om inte Pelle Söderberg åkt på två gula inom extremt kort tid och fick lämna planen. Svårt att från sidan se riktigt vad som händer men det känns som att Pelle får kliva av planen lite väl enkelt. 
Tycker ändå att många av våra unga grabbar gör ett kanonjobb idag och ett extra plus i kanten vill jag ge Martin Johansson som gör en löjligt bra match idag! 
Nu lägger vi det här bakom oss och blickar framåt mot tisdagens match mot Hällbo hemma på vackra Åkernäsparken.

Arrividerci,
Il Filosofo 

Kommentera inlägget här: