ilfilosofo.blogg.se

Mina egna tankar och ord om Forsa IF:s matcher och diverse andra saker som händer i och i kring klubben.

Iggarna hemma!

Kategori: Allmänt

I och med att HuFF hade match dagen efter (vinst borta mot morön, grattis till det!) så hade vi tyvärr inte tillgång till några spelare därifrån förutom Lars Olsson. Pelle Söderberg var avstängd. Jens Öberg, Emil Jonsson och Ante Hållén sjuka. Förutsättningarna var inte på det sätt som man gärna vill ha det i ett derby av den här digniteten.
Elias Jonsvens,Nicke Jonsson och Kevin Russom ringdes in och samtliga fick speltid och de två förstnämnda startade bägge två på innermittfältet. Dessa tre spelare har alltså slutat med fotboll egentligen!
Med bollnäsmatchen i ryggen visste vi dock att vi kan störa alla lag bara vi tar jobbet!
 
Första halvleken tror jag, utan att vara överdrivet blåögd, kan påstå var våran. Ja förutom resultatet då som visade annat då Iggesund ledde med 0-2 i halvtid. Annars låg vi väldigt bra i positionsspelet och skapade mycket målchanser i och med vårt vassa omställningsspel. Men det ville sig helt enkelt inte, ett problem vi har brottats med genom hela säsongen egentligen.
 
Andra halvleken kroknar vi lite och Iggesund arbetar sig in i matchen och tar över lite. Då var det dock våran tur att få göra mål då Lars Olsson tar sig runt och frispelar Viktor Molin Engman som enkel kan sätta dit sitt 5:e mål för säsongen. Där stannar det dock och matchen slutar 1-2 till Iggarnas fördel.
 
Sammanfattar man det hela så hade Iggesund mer boll än oss men vi hade väl kanske fler klara målchanser sett över hela matchen. Men bollarna ska in i mål och det var Iggesund dubbelt så bra som oss på i den här matchen.
En helt klart trevlig derbytillställning där samtliga gör ett kanonjobb!
 
/Il Filosofo
 
Ps.roligt att se också att Iggarnas "undomssatsning" gett resultat. I Mikael Sondell har dom en riktigt spännande talang som säkert kommer vakta målet med bravur många år framöver! ;)
 
 
Kommentera inlägget här: